vineri, 26 iunie 2009

Typs for the tomorrow generations. :>

Publicat de Ann

De ce? De ceee? Sunt singura? De ce toti mergeti maine la scoala? De ce toti invatati? De ce va e frica de rahatul ala de test la chimie sau mate? De ce va ganditi la absente? De ce vreti medie mare? De ce iubiti printre iesiri la tabla? Iesiti din tipare! Sariti pe geam de la etaj. O sa cadeti in picioare. Trebuie doar sa stiti ce vreti. Fugiti, cancelaria e aproape. Sariti dintr-o miscare gardul ala mare cu sarma-nghimpata. Ce daca o sa va intepati? Va trece. Alergati pe strazi. Fugiti printre masini. Strigati tare. Mergeti pe faleza. Luati bacul catre Tulcea. Sariti pe acoperisuri. Spargeti tiglele in iubire si taiati-va in talpi. Daramati semafoarele care indica rosu. Schimbati semnele de circulatie. Faceti-va insule din sensurile giratorii. Protestati in fata primariei. Cereti vacanta de 6 luni si weekenduri mai lungi. Aruncati-va ceasurile cu alarma. Spargeti monitoarele si televizoarele. Nu mai iubiti in spatele unui ecran. Fiti voi. Traiti-va unii pe altii. Zambiti. Bucurati-va. Faceti poze. Spargeti geamurile. Ascultati muzica. Creati muzica....Apoi mergeti acasa si spune-ti parintilor ca v-ati descurcat la test. ;)

Noi asa am facut. Cu siguranta nu am fost cel mai ‘nebun’ colectiv. Dar intram in “Top 10” cu siguranta.

Stiu ca am fost (si suntem) (si vom fi mereu) de neuitat :>.


Tin neaparat sa ii multumesc lui Ann pentru ca mi-a predat mie stafeta, si anume mi-a incredintat site-ul clasei. Multumesc, Ann.:X

Desi nu va fi pentru mult timp, ma voi ocupa eu de el. Repet: acesta nu este un blog personal, asa ca imi rog colegii daca ar avea placerea, sa scrie ei articolele. :)Voi incerca sa pun poze cu 8B, cu bune, cu nebune, cu NOI!

Stiti ca va iubesc,

Jul.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!